Totara

Alles wat u nodig heeft om leren binnen uw organisatie te managen.

Totara Learn is een bestaande open source leeromgeving die gebaseerd is op de meest gebruikte leeromgeving wereldwijd: Moodle. Totara Learn is flexibel in uitbreidingen en schaalbaar in gebruik. Moodle is gebouwd voor het gebruik op scholen en universiteiten, maar Totara Learn voegt functionaliteiten aan Moodle toe die de leeromgeving zeer geschikt maakt voor het gebruik in bedrijven en instellingen.

Atrivision heeft een volledig Nederlandstalige versie van deze leeromgeving beschikbaar. Aangezien Totara Learn open source is, kunnen we specifieke functionaliteiten of uitbreidingen makkelijk integreren.

Totara leermanagement systeem

Het LMS van Totara biedt u alles wat u nodig heeft om leren binnen uw organisatie te managen. De belangrijkste kenmerken van Totara Learn zijn:

  • Bepaalde vaardigheden aan een werknemer koppelen op basis van positie en organisatie.
  • Zien wie relevante opleidingen heeft behaald en wanneer.
  • Volgen en toewijzen van specifieke competenties en opleidingen.
  • Toegang tot face–to–face opleidingsmanagement, opleidingen boeken en de aanwezigheidsregistratie bijhouden voor klassikale trainingen.
  • Specifieke rapportages maken en de resultaten filteren en exporteren.
  • Het biedt verbeterde thema’s die volledig in uw eigen merk te passen zijn.

Daarnaast heeft u één professioneel aanspreekpunt. Heeft u wensen of storingen, dan weet u altijd bij wie u terecht kunt. Wilt u een specifieke indeling maken in het systeem? Dat is mogelijk. Per afdeling, team of gebruiker kunt u een aparte portal inrichten. En natuurlijk kost dit niets extra’s, omdat u in de Open source werkt. Medewerkers kunnen zich inschrijven voor klassikale cursussen en ze kunnen e-learning trainingen volgen in hun eigen tempo. Zelfs virtuele klassieke sessies behoren tot de mogelijkheden.

Lees hier alles over Totara in de zorg.

Totara Social voor het optimaal delen van kennis

Totara Social zorgt voor het bevorderen van samenwerking, communicatie en kennis delen binnen de organisatie. Totara Social sluit naadloos aan op Totara Learn. Wat in het LMS geleerd wordt, kan op de Social module besproken worden. Het is de online applicatie om nog meer van elkaar te leren.

Totara Social kunt u helemaal aanpassen naar eigen wens. Zo kunt u instellen welke informatie er als eerst voor u zichtbaar is. Ziet u welke gesprekken er gevoerd zijn en of iemand iets geplaatst heeft op het forum? Of leest u liever de meest recente blogs? Met Totara social is het simpel om informatie met elkaar te delen.

U kunt collega’s gemakkelijk vragen stellen via een privé- of groepschat of via het forum. Met de Groepen-tool kunnen medewerkers met dezelfde functie, maar van andere afdelingen, kantoren of regio’s met elkaar in contact komen. Dit stimuleert de eenheid van de organisatie. Het is zo ook mogelijk om projectteams te vormen op basis van kennis en expertise. Als u lid bent van een groep kunt u, naast overleggen, ook bestanden met elkaar delen. Een presentatie, blog of video is met een paar keer klikken met de groepsgenoten gedeeld.

Bekijk een klantcasus van Totara LMS

Meer informatie? Bel ons op 033 204 80 32 of vraag ons e-book aan.

Geïnteresseerd in Totara?

Print Friendly, PDF & Email