Slimme leeroplossingen met online leren

Digitaal, veilig en persoonlijk

Wij geloven in slimme leeroplossingen. Daarom ontwikkelen en implementeren wij eenvoudig werkende leermanagement systemen (LMS). Onze leermanagement systemen zijn digitaal, veilig en persoonlijk.

Winstgevend

Onze leeromgevingen helpen klanten om hun kennis en leermiddelen digitaal ter beschikking te stellen aan hun cursisten. Door het geautomatiseerd aanbieden van de stof en het effici├źnter werken van de opleidingsadministratie zorgen we voor meer winst voor de opleiders. En je houdt meer tijd over om te besteden aan de ontwikkeling van opleidingen en cursussen.

Tijd besparen

Vanuit jouw eigen beheeromgeving heb je toegang tot je digitale leeromgeving. Binnen de leeromgeving kun je accounts aanmaken voor jouw cursisten en stel je persoonlijke trainingen samen. Ook de administratieve taken rondom de opleiding kun je automatiseren binnen de digitale leeromgeving. Hierbij moet je denken aan het versturen van e-mails, het factureren, presentie en het bijhouden van studieresultaten. Dit scheelt je dagelijks ontzettend veel tijd terwijl je via het LMS vaker contact hebt met de cursisten. Ook na het afronden van de opleiding.

 

Makkelijk of maatwerk

Wij bieden twee verschillende abonnementen aan die je kunnen helpen om jouw opleidingsaanbod te professionaliseren: Atri Prof en Atri Custom. Wij adviseren je graag over welk pakket bij jou past. Bekijk onze pakketten hieronder en neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie van ons LMS.

Geïnteresseerd in onze leermanagement systemen?

Print Friendly, PDF & Email