Slimme leeroplossingen met online leren

Online leren

Wij geloven in slimme leeroplossingen. Daarom ontwikkelen en implementeren wij leermanagement systemen (LMS). Deze digitale leeromgevingen helpen organisaties, overheden, non-profit en opleiders om hun kennis en leermiddelen digitaal ter beschikking te stellen aan de cursisten.

Beheeromgeving

Vanuit uw eigen beheeromgeving heeft u toegang tot de digitale leeromgeving. Binnen de leeromgeving kunt u accounts aanmaken voor uw cursisten en stelt u persoonlijke trainingen samen. Ook de administratieve taken kunt u automatiseren binnen de digitale leeromgeving. Hierbij moet u denken aan het versturen van e-mails en het bijhouden van resultaten. Dit scheelt ontzettend veel tijd.

Pakketten

Binnen het leermanagement systeem bieden wij 2 verschillende pakketten aan. Een standaard pakket en een maatwerkpakket. Hieronder ziet u de inhoud van beide pakketten.

Leermanagement systeem

Een leermanagement systeem helpt bij de organisatie van de leermiddelen, de opleidingsadministratie en de registratie van resultaten en certificaten. Iedere medewerker heeft de mogelijkheid om gericht aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken en hun kennis uit te breiden. Dit heeft een bredere impact op de organisatie en stelt het bedrijf gezamenlijk in staat om de gestelde doelen te behalen. Lees hier meer over het leermanagement systeem.

Talentmanagement systeem

Een effectief geïntegreerd talentmanagement systeem bevordert de betrokkenheid van medewerkers, wat leidt tot een verbetering van de klanttevredenheid, organisatorische winstgevendheid en groei van het bedrijf. Lees hier meer over het talentmanagement systeem.

Het Kwaliteitspaspoort

In het Kwaliteitspaspoort worden de bevoegdheden, bekwaamheden en talentontwikkeling van medewerkers geregistreerd. Het heeft als doel medewerkers te stimuleren om zich continu te blijven ontwikkelen en bevoegd en bekwaam te blijven door de juiste opleiding te volgen en handelingen te laten zien/toetsen/aftekenen. Lees hier meer over het Kwaliteitspaspoort. 

Opleidingsadministratie

Door uw opleidingsadministratie aan ons uit te besteden, heeft u uw handen vrij en kunt u zich volledig richten op uw doelstellingen. Wij verzorgen voor u de inkoop van trainingen en opleidingen, planning en logistiek, facturatie en support. Lees hier meer over het uitbesteden van uw opleidingsadministratie. 

Perflectie

Perflectie stimuleert het informele leren in de praktijk van medewerkers. Wij helpen hen dan ook om persoonlijke doelen op te knippen in haalbare stappen en hierop stelselmatig te reflecteren. Lees hier meer over Perflectie. 

Meer informatie? Bel ons op 033 204 80 32

Geïnteresseerd in systemen?

Print Friendly, PDF & Email