Systemen die u kunnen helpen om te groeien

Atrivision biedt verschillende systemen om uw bedrijf te ondersteunen, denk aan het talentmanagement systeem, leermanagement systeem, Kwaliteitspaspoort en Perflectie.

Talentmanagement systeem

Een effectief geïntegreerd talentmanagement systeem de betrokkenheid van medewerkers, wat leidt tot een verbetering van de klanttevredenheid, organisatorische winstgevendheid en groei van het bedrijf. Lees hier meer over het talentmanagement systeem. 

Leermanagement systeem

Een leermanagement systeem biedt ondersteuning bij het selecteren en volgen van opleidingen voor de medewerkers in alle lagen van uw organisatie. Iedere medewerker heeft de mogelijkheid om gericht aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken en hun kennis uit te breiden. Dit heeft een bredere impact op de organisatie en stelt het bedrijf gezamenlijk in staat om de gestelde doelen te behalen. Lees hier meer over het leermanagement systeem.

Het Kwaliteitspaspoort

In het Kwaliteitspaspoort worden de bevoegdheden, bekwaamheden en talentontwikkeling van medewerkers geregistreerd. Het heeft als doel medewerkers te stimuleren om zich continu te blijven ontwikkelen en bevoegd en bekwaam te blijven door de juiste opleiding volgen en handelingen laten zien/toetsen/aftekenen. Lees hier meer over het Kwaliteitspaspoort. 

Perflectie

Perflectie stimuleert het informele leren in de praktijk van medewerkers. Wij helpen hen dan ook om persoonlijke doelen op te knippen in haalbare stappen en hierop stelselmatig te reflecteren. Lees hier meer over Perflectie. 

Meer informatie? Bel ons op 033 204 80 32

Geïnteresseerd in systemen?

Neem contact op.

Klantcasus: het inrichten en implementeren van Totara Learn bij ZONL

...
Lees meer

Totara Social: het optimaal delen van kennis

...
Lees meer

Onboarding: de beste start voor nieuwe medewerkers

...
Lees meer

Compliance in de zorg

...
Lees meer

Alles over LMS

...
Lees meer

Lentis lanceert een digitale leeromgeving

...
Lees meer

Zes stappen voor succesvolle LMS implementatie

...
Lees meer
Print Friendly