SumTotal

“We put the ‘human’ back in Human Capital Management.”

Atrivision is de exclusieve implementatiepartner van SumTotal in de Benelux. SumTotal is een onderdeel van Skillsoft en levert software voor learning, talent en performance management.

Deze software helpt organisaties om opleidingen en certificeringen van medewerkers te managen. Ook zorgt het voor het verbeteren van de performance en is het een hulpmiddel om medewerkers te ontwikkelen en talent te behouden.

Leermanagement systeem

Het investeren in een leermanagement systeem kent vele voordelen. Een leermanagement systeem biedt u de ondersteuning die u nodig heeft om de opleidingen en certificeringen van al uw medewerkers te monitoren. In één overzichtelijk systeem ziet u welke papieren uw medewerkers in huis hebben.

Ook geeft u iedere medewerker de mogelijkheid om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft een grote impact op uw medewerkers en daarmee op uw organisatie. Wanneer medewerkers worden gestimuleerd om hun kennis en kunde uit te breiden, zijn ze gemotiveerder om voor u aan het werk te gaan. En dat merkt u in hun resultaat.

 

SumTotal Talent Suite

SumTotal heeft een leermanagement systeem gecombineerd met een talentmanagement systeem. Eén tool waarin u inzicht heeft in de talenten en persoonlijkheden binnen uw organisatie. SumTotal Talent Suite helpt uw organisatie en de individuele medewerker proactief met het bepalen wat nodig is om zich te ontwikkelen vanuit de eigen talenten.

Naast ondersteuning op het gebied van leren en ontwikkelen, is Talent Suite perfect toe te passen op het gehele in-, door- en uitstroombeleid van de organisatie. Zo weet u precies welke talenten u mist binnen uw organisatie en kunt u daar de werving en selectie op toespitsen. Maar ook als het gaat om assessments en functioneringsgesprekken, kunt u deze tool inzetten.

Meer weten over Leermanagement? Download ons e-book

Meer informatie? Bel ons op 033 204 80 32

Geïnteresseerd in SumTotal?

Print Friendly, PDF & Email