Slimme leeroplossingen voor blije klanten

Wij geloven in de kracht van leren en ontwikkelen. Onze passie en drive voor leren staat centraal in ons werk. We helpen bedrijven met het professionaliseren van hun opleidingsaanbod door gebruik te maken van de drie eenheid Technologie, Leren en Strategie.

Je kunt bij ons terecht voor een praktisch en snel in te richten leerplatform. Ook helpen wij je met advies rondom het inrichten van jouw opleiding, het creëren van lesmateriaal en het uitvoeren van de opleidingsadministratie. Onze visie is dat goede strategische en operationele ondersteuning van jouw team zowel jou als de cursisten veel oplevert.

Geschiedenis

Atrivision is in 2007 gestart als spin-off van de Universiteit Twente. Door de jaren heen hebben wij ons bewezen als partner in het realiseren van oplossingen voor leren & talentontwikkeling. Van het ontwikkelen van een onderwijsprogramma, het maken van e-learning tot het bouwen van een leerplatform om de kennis te distribueren. We werken voor zowel bedrijven, opleiders, overheden, zorginstellingen als onderwijsinstellingen. Altijd met dezelfde ambitie en enthousiasme.

Stichting J’Africa

Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Anderen helpen met hun ontwikkeling zit in de aard van Atrivision. We kijken hierbij verder dan klanten en prospects. We vinden dat ook kinderen in Afrika zich moeten kunnen ontwikkelen. Daarom zijn wij sponsor van Stichting J’Africa. De stichting ondersteunt jonge mensen in Malawi bij het volgen van een vervolgopleiding.
Dankzij donaties zijn verpleegkundigen, docenten, monteurs, artsen, landbouwspecialisten en loodgieters afgestudeerd. Ze hebben een baan en kunnen hun familieleden onderhouden. Bovendien dragen deze gemotiveerde jonge mensen bij aan de ontwikkeling van Malawi.

Wat Stichting J’Africa heel goed doet is dat minstens 97% van al hun donaties direct naar de studenten gaat. De afgelopen 14 jaar zijn al 160 studenten afgestudeerd aan een middelbare beroepsopleiding, hogeschool of universiteit. De stichting streeft ernaar om jaarlijks 40 studenten te ondersteunen.

Door stichting J’Africa te steunen geven we talentvolle mensen een kans om zich verder te ontplooien. Meer informatie over de stichting vindt u op www.jafrica.nl.

Print Friendly, PDF & Email