Ons verhaal

Atrivision is in 2007 ontstaan als spin-off van de Universiteit Twente. Onze droom is om meer uit het potentieel van organisaties te halen. Het is onze missie om samen met organisaties de verbinding te leggen tussen de drie-eenheid van strategie, kennis en technologie. Wij willen organisaties helpen om hun doelstellingen te bereiken door medewerkers, partners en klanten zo te begeleiden dat zij vanuit hun kracht worden ingezet. Onze visie is dat goede ondersteuning van medewerkers zowel henzelf als het bedrijf veel oplevert. Medewerkers zijn de basis van iedere organisatie. Het vergroten van hun betrokkenheid en motivatie leidt tot een verbetering van de resultaten van de organisatie.

Door de jaren heen heeft Atrivision zich bewezen als partner voor de realisatie van oplossingen voor leren & talentontwikkeling. Naast advisering over leren en kennis zijn we al snel aan de slag gegaan met de implementatie van software voor Talent- en Leermanagement als service (SaaS).  Hierdoor worden organisaties slagvaardiger en halen meer uit de kracht van hun mensen: ‘Beyond Potential’!

In het centrum van Amersfoort verrijst ‘de nieuwe stad’ als smeltkroes van industrieel erfgoed en creatief ondernemerschap . Daar heeft Atrivision in 2014 een nieuwe thuisbasis betrokken in de voormalige Rohm & Haas ZeepFabriek . Dit unieke complex is door architect Jan Poolen en Stichting behoud industrieel erfgoed op fraaie wijze herontwikkeld tot een inspirerende en open werkomgeving.

Wij zijn een enthousiast en multidisciplinair team van onderwijskundigen, implementatie-consultants en back-office-medewerkers voor professionele support en ondersteuning. Onze mensen zijn zelfstandig, enthousiast, analytisch en kwaliteitsbewust.

Waarom wij doen wat wij doen

Organisaties halen betere resultaten als medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen uitdagingen aan te gaan. Werk motiveert als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. De uitdaging voor elke organisatie is om haar medewerkers zo in te zetten dat ze in hun kracht staan en gemotiveerd zijn. Op die manier worden de bedrijfsdoelen sneller en gemakkelijker behaald.

Atrivision helpt organisaties met diensten die een directe bijdrage leveren aan de ontwikkeling en inzet van medewerkers. Ons doel is toegevoegde waarde bieden. Optimale inzet en ontwikkeling van medewerkers leidt ook voor de organisatie tot betere resultaten. U bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor u uit. Soms een tikkeltje eigenwijs, maar altijd resultaatgericht.

Atrivision is tweemaal beloond met de Financieel Dagblad (FD) Gazelle Award in 2013 en 2014.

Stichting J’Africa

Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Anderen helpen met hun ontwikkeling zit in de aard van Atrivision. We kijken hierbij verder dan klanten en prospects. We vinden dat ook kinderen in Afrika zich moeten kunnen ontwikkelen. Daarom zijn wij sponsor van Stichting J’Africa. De stichting ondersteunt jonge mensen in Malawi bij het volgen van een vervolgopleiding.
Dankzij donaties zijn verpleegkundigen, docenten, monteurs, artsen, landbouwspecialisten en loodgieters afgestudeerd. Ze hebben een baan en kunnen hun familieleden onderhouden. Bovendien dragen deze gemotiveerde jonge mensen bij aan de ontwikkeling van Malawi.

Wat Stichting J’Africa heel goed doet is dat minstens 97% van al hun donaties direct naar de studenten gaat. De afgelopen 14 jaar zijn al 160 studenten afgestudeerd aan een middelbare beroepsopleiding, hogeschool of universiteit. De stichting streeft ernaar om jaarlijks 40 studenten te ondersteunen.

Door stichting J’Africa te steunen geven we talentvolle mensen een kans om zich verder te ontplooien. Meer informatie over de stichting vindt u op www.jafrica.nl.

Print Friendly, PDF & Email