Uw handen vrij om efficiënter te werken

Kost de operationele uitvoering van leer- en talent management u te veel tijd? Zonde. Wij zijn namelijk experts in de uitvoering en efficiënte inrichting van deze operationele taken. Door uw opleidingsadministratie aan ons uit te besteden, heeft u uw handen vrij en kunt u zich volledig richten op uw doelstellingen. Wij verzorgen voor u de inkoop van trainingen en opleidingen, planning en logistiek, facturatie en support. Uiteraard houdt u altijd zicht op uitgaven en de voortgang. U kunt er voor kiezen om de opleidingsadministratie volledig uit te besteden of om ons in te zetten als tijdelijke extra support.

Inkoop van trainingen en opleidingen

Leren en ontwikkelen gaat aan de hand van trainingen en opleidingen. Wij selecteren met precisie de best passende opleidingsbureaus voor uw bedrijfsdoelen. Tevens verzorgen wij de inkoop van opleidingen en trainingen en borgen we de kwaliteit van de leveranciers. Het werk wordt u uit handen genomen terwijl u toch profiteert van een goede inkoopkorting.

Planning en logistiek

Onze backoffice medewerkers zijn zeer ervaren in het ondersteunen van de planning en het uitvoeren van logistieke processen rondom incompany trainingen en -workshops. Daarnaast kunnen zij u ook assisteren in het registreren van de presentie en de evaluatie van de training. Vanzelfsprekend onderhouden we de directe contacten met de leveranciers.

Facturatie

Onze medewerkers controleren de binnenkomende opleidingsfacturen. Onze financiële administratie maakt één maandelijkse verzamelnota van alle opleidingsactiviteiten voor uw organisatie. Zo eenvoudig kan het!

Eindgebruiker Support

Onze helpdesk staat tot uw beschikking bij alle vragen die u, of uw medewerkers, hebben over de werking van het systeem of de status van het aanvragen. Ook geven we opleidingsadvies als een medewerker niet kan vinden wat hij zoekt. Onze backoffice medewerkers zullen er alles aan doen om u verder te helpen.

Meer weten over opleidingsmanagement? Bekijk ons e-book

E-book Opleidingsmanagement

Door uw opleidingsadministratie aan ons uit te besteden, heeft u uw handen vrij en kunt u zich volledig richten op uw doelstellingen…

Meer informatie? Bel ons op 033 204 80 32

Geïnteresseerd in het uitbesteden van uw opleidings- administratie?

Neem contact op.

Uitbesteden van opleidingstaken – een verstandige keuze?

...
Lees meer

De grootste veranderingen in opleidingsadministratie

...
Lees meer
Print Friendly, PDF & Email