Administratie

Verzorgen opleidingstaken

Wij verzorgen alle opleidingstaken die nodig zijn om jouw cursus of opleiding goed en professioneel te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van het (nieuwe) opleidingsaanbod, het testen van online leermaterialen voor publicatie en het regelen van de planning, cursuslocatie, docenten en arrangement. Ook versturen we informatie en materialen aan (potentiële) cursisten en verwerken we de opleidingsfacturen. Dus de opleidingsadministratie die je nodig hebt.
 

Uitbesteden opleidingsadministratie

Op het uitbesteden van opleidingstaken lijkt nog wel eens een taboe te liggen. Terwijl het in veel gevallen een verstandige keuze is. Je bespaart namelijk kosten en creëert tijd om bezig te zijn met dat wat echt belangrijk is:
Terwijl wij ondertussen je opleidingsadministratie verzorgen.

Het uitbesteden van de opleidingsadministratie heeft verschillende gradaties en vormgen. Afhankelijk van jouw behoefte, stellen we het pakket van onze werkzaamheden samen. Zo kan je kiezen om werkelijk alle taken van de opleidingsadministratie door ons te laten verzorgen, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor het optimaliseren van de technologie die jullie gebruiken.

In principe focussen we ons op de administratie van de opleiding. Maar als specialist op het gebied van leren en ontwikkelen, helpen we je ook graag bij het ontwikkelen van leermaterialen, het creëren van een effectieve mix van leervormen of de inrichting van je leermanagementsysteem.

Interesse om eens te horen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.