Ons team

Robina van de Pol

Directeur
06-22937954

“Energie krijg je van de dingen die je leuk vindt en waar je vaak ook goed in bent. Ik hoop dat organisaties hun medewerkers steeds meer gaan inzetten vanuit hun kracht en dat ontwikkeling wordt ingezet om mensen in hun kracht te zetten. Leer- en talent management, werkplekleren en sociaal leren, alles haakt op elkaar in en wordt ondersteund met technologie. Hoe je dat optimaal inricht voor zowel medewerker als de organisatie is en blijft een mooie uitdaging.”

Jacqueline Scholtes

Business Manager
06-53569976

“Voor mij betekent investeren in kennis en ontwikkeling van mensen de basis voor een sociale en welvarende samenleving. Organisaties die bereid zijn te investeren in de ontwikkeling van mensen profiteren ook van groei en ontwikkeling. Graag ga ik met u in gesprek over uw unieke leervragen. Neem gerust contact met mij op.”

Sander Koren

Implementatie Consultant
033-2048032

“Als implementatie consultant werk ik samen met de klant naar de beste oplossing voor het ontwerpen, vormgeven en inrichten van onze leermanagement omgevingen. Sumtotal is mijn specialisatie, maar ik heb ook kennis van andere systemen vanwege mijn brede (technische) kennis en ervaring. Door veel persoonlijk contact werk ik voortdurend aan een goede en langdurige klantrelatie.”

Irma Boks-Eek

Implementatie Consultant
033-2048032

Om u te helpen met het beleid voor leren en ontwikkelen binnen uw organisatie adviseren wij u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Neem contact op.

Klantcasus: het inrichten en implementeren van Totara Learn bij ZONL

...
Lees meer

Wat is er nieuw in Totara LMS 9?

...
Lees meer

Totara Social: het optimaal delen van kennis

...
Lees meer

Wat is talent management?

...
Lees meer

Talent Management bij de Gemeente Rotterdam

...
Lees meer

Onboarding: de beste start voor nieuwe medewerkers

...
Lees meer

Compliance in de zorg

...
Lees meer

Jeroen Aarts; visie op Human Resource Development (HRD)

...
Lees meer

Alles over LMS

...
Lees meer

Het geheim van onze Oranje Olympi├źrs

...
Lees meer
Print Friendly