Ons team

Robina van de Pol

Directeur
06-22937954

“Energie krijg je van de dingen die je leuk vindt en waar je vaak ook goed in bent. Ik hoop dat organisaties hun medewerkers steeds meer gaan inzetten vanuit hun kracht en dat ontwikkeling wordt ingezet om mensen in hun kracht te zetten. Leer- en talent management, werkplekleren en sociaal leren, alles haakt op elkaar in en wordt ondersteund met technologie. Hoe je dat optimaal inricht voor zowel medewerker als de organisatie is en blijft een mooie uitdaging.”

Sander Koren

Implementatie Consultant
033-2048032

“Als implementatie consultant werk ik samen met de klant naar de beste oplossing voor het ontwerpen, vormgeven en inrichten van onze leermanagement omgevingen. Sumtotal is mijn specialisatie, maar ik heb ook kennis van andere systemen vanwege mijn brede (technische) kennis en ervaring. Door veel persoonlijk contact werk ik voortdurend aan een goede en langdurige klantrelatie.”

Hugo Boelhouwer

Implementatie consultant
06-30656761

“Leren en ontwikkelen kan leuker, persoonlijker, eenvoudiger, goedkoper en effectiever. Het is een ultieme uitdaging om dit zo te organiseren dat de kansen en het (werk)plezier toenemen en het rendement hoger wordt. Samen met klanten optimale online leeroplossingen neerzetten is niet alleen leuk, het geeft ook een kick!”

Flora Burger

Implementatie consultant
033-2048032

“Leren wordt vaak gezien als iets wat “moet”. Er wordt snel tegenop gekeken. Terwijl je juist lol kan hebben in leren! Het kan makkelijk zijn, nieuwsgierig maken, stimuleren om beter te werken, zelfvertrouwen verhogen en nog veel meer. Wat heb je ervoor nodig? De juiste leeromgeving, leermiddelen en werkvormen. Dat is waar ik mijn onderwijskundige kennis en vaardigheden voor wil inzetten!”

Onze partners

i4Sales

Sales Atrivision

“i4Sales is een salesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het genereren van leads voor ICT bedrijven in Nederland.”

Buro Koorts

Marketing Atrivision

“Buro Koorts bestaat uit een ervaren marketingteam met diverse specialisten. Van content creëren tot strategische positionering, Buro Koorts neemt het graag uit handen.”

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Print Friendly, PDF & Email