Online en offline leeroplossingen

Atrivision helpt je met het ontwikkelen van effectieve combinaties van online en offline leeroplossingen, zodat je een rijke leeromgeving kunt creëren. Wij geloven dat dit voor cursisten bijdraagt aan een optimaal leerresultaat. Door het combineren van leervormen verrijk je de content uit jouw opleiding of cursus.

Denk hierbij aan:

  • Online en offline leren;
  • Individueel en samen leren;
  • Informatie aangereikt krijgen, maar vooral ook actief leren;
  • Op eigen gekozen tijdstip leren of op vaste momenten;
  • Op je eigen plek leren of samen op een vaste plek.

Hieronder vind je een aantal leeroplossingen waarmee we organisaties hebben geholpen.

Wil je tips voor online leren? Vraag ze hier aan.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief van Atrivision
[recaptcha]

E-learning – online cursussen

E-learning biedt een mooie basis waar je in bijeenkomsten op verder kunt bouwen. Door e-learning interactief te maken op basis van reële werksituaties, wordt leren nog leuker. Daarnaast dient de e-learning als naslagwerk.

Je kunt grote aantallen cursisten toegang geven tot e-learning. Dit helpt ze om zichzelf te verbeteren op de werkplek of privé. E-learning is gemakkelijk internationaal uit te rollen en het is een interessant omzet model naast klassikale trainingen.

Wij ontwerpen online cursussen samen met eindgebruikers en experts. Zo zorgen we voor een goede inhoud en optimaal leereffect. Deze online cursussen zijn ook via mobiele apparaten te gebruiken. Wil je daar meer over weten? Lees dan ons e-book.

70:20:10 – Het nieuwe leren

Charles Jennings constateerde op basis van onderzoek dat 70% van het leren tijdens het werk plaatsvindt, 20% door sociale interactie en 10% door formele training & opleiding. Daarom helpen we je om oplossingen in te zetten die cursisten in de praktijk ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een app die je nog snel even tips geeft voor een belangrijk gesprek;
  • een diaserie waarin je de juiste volgorde van een aantal handelingen snel terug kunt vinden;
  • een checklist of je overal aan gedacht hebt.

Meer weten over 70:20:10?

f

Blended learning – combinatie van traditioneel leren en nieuw leren

Met blended learning verrijk je klassikaal leren met nieuwe leervormen. Dit zorgt voor een flexibel en efficiënt leertraject met betere resultaten als gevolg.

Wij helpen je met de analyse van het bestaande materiaal en adviseren in welke gecombineerde werkvormen je dat zou kunnen gieten. En als kennis of capaciteit je ontbreken nemen we je de ontwikkeling en vormgeving volledig uit handen.

Wil je ook je opleidingsadministratie uitbesteden?

Atrivision geeft jou graag advies over de wijze waarop leren en ontwikkelen wordt ingezet binnen jouw organisatie. Dit zodat de leermiddelen op een goede manier worden aangeboden aan cursisten, de voortgang kan worden geborgd en alles keurig geadministreerd kan worden. Hiervoor worden onderwijskundigen ingezet, zowel projectmatig als in detachering.

Geïnteresseerd in onze online leeroplossingen?

Print Friendly, PDF & Email