Moodle

Een makkelijk te gebruiken systeem om gepersonaliseerde leeromgevingen te creëren.

Moodle is een eenvoudig systeem om gepersonaliseerde leeromgevingen te creëren. Wanneer u kiest voor Moodle, downloadt u de software op uw eigen computer en maakt u gebruik van de diensten van Atrivision.

Zowel grote als kleine organisaties en instituten gebruiken Moodle. Het systeem heeft inmiddels miljoenen gebruikers over heel de wereld en is beschikbaar in meer dan 100 talen.

Z

De kenmerken van Moodle

Moodle is het meest eenvoudige LMS (vergeleken met Totara, die een stap verder gaat). Moodle is daarom vooral geschikt om e-learning uit te leveren. Wilt u bijvoorbeeld de organisatiestructuur in het leermanagement systeem opnemen? Dan is Totara een betere keuze.

Enkele kenmerken van Moodle zijn:

  • Het is zeer flexibel en volledig individueel aanpasbaar;
  • Geschikt voor elke organisatie;
  • Veilig en privé;
  • Altijd en overal te gebruiken op elk apparaat (mobiel, tablet, pc).

Moodle biedt veel opties tot uitbreiding en heeft de mogelijkheid om koppelingen te maken met andere systemen. Dit leermanagementsysteem is altijd opzoek naar manieren om zichzelf te verbeteren. Wereldwijd denken Moodle gebruikers mee over nieuwe oplossingen en mogelijkheden. Deze ideeën worden getest en wanneer ze worden goedgekeurd geïntegreerd binnen het systeem. Zo heeft jouw organisatie altijd de beste versie beschikbaar.

Meer weten over Leermanagement? Download ons e-book

Meer informatie? Bel ons op 033 204 80 32 

Geïnteresseerd in Moodle?

Print Friendly, PDF & Email