LMS specialist

LMS specialist

Wij helpen je bij het vinden, kiezen en implementeren van een passend LMS om de verschillende opleidingsbehoeften van jouw organisatie in goede banen te leiden. Het is vaak kostbaar en complex om een volwaardige LMS oplossing te implementeren. Wij gaan je, als LMS specialist, helpen om het maximale rendement uit je inspanningen te halen.
 

Een LMS die past bij jouw organisatie

Samen zetten we een leerplatform op waarmee je op een eenvoudige manier leeractiviteiten verspreidt, begeleidt en opvolgt. Dankzij het LMS rapporteer je over de resultaten van gebruikers en reik je certificaten uit. Alle gegevens komen samen op één plek: efficiënt en overzichtelijk. Je volgt het leerproces op de voet, en stuurt eventuele achterblijvers tijdig bij. Het systeem staat in dienst van jouw businesscase en wij als LMS specialist gaan je helpen bij het optimaal inrichten en inzetten van het systeem.

Het leerplatform zorgt niet alleen voor overzicht voor jou opleidingsorganisatie. Maar zorgt ook voor:

LMS specialist inzetten voor een optimaal LMS gebruik

Als LMS specialist kijken we niet alleen naar software en techniek, maar ook naar de bedrijfscultuur en de visie op leren en ontwikkelen. We zorgen dat alle leerfacetten op elkaar aansluiten en dat het LMS hier dienstbaar aan is.

Atrivision zorgt dat je het maximale rendement uit cursussen en opleidingen haalt. Als LMS specialist zijn wij in staat zowel een standaardomgeving voor je te maken, als een op maat ingericht portaal. Interesse om eens te horen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.