Doelgericht leren en ontwikkelen dankzij ons leermanagement systeem

Een leermanagement systeem (LMS) biedt ondersteuning bij het selecteren en volgen van opleidingen voor de medewerkers in alle lagen van uw organisatie. Iedere medewerker heeft de mogelijkheid om gericht aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken en hun kennis uit te breiden. Dit heeft een bredere impact op de organisatie en stelt het bedrijf gezamenlijk in staat om de gestelde doelen te behalen.

Atrivision is uw partner voor de implementatie van leermanagement systemen. Wij hebben ervaring met de implementatie van verschillende systemen waaronder Moodle, TotaraLMS en SumTotal. Deze LMS oplossingen bevatten alle functionaliteit en workflows voor het management van leren en ontwikkelen. Of het nu gaat om het aanbieden van een opleidingscatalogus, het managen van leerlijnen en certificeringen of competentiemanagement.

Een LMS levert zowel helderheid naar de medewerkers op als efficiëntie in het logistieke en administratieve proces. Managers hebben continu zicht op de opleidingsplanning, leerhistorie en competenties binnen hun team. Trainingen kunnen met een LMS gezamenlijk worden ingekocht en het is mogelijk om rapportages te draaien. Zowel formele als informele leervormen worden ondersteund.

Samen bepalen we hoe het optimale LMS er voor u uit ziet. Op basis van het ontwerp van de opleidingsprocessen en de selectie van het best passende Leermanagement systeem starten we met het inrichten en testen.

Meer weten over leermanagement systemen? Bekijk ons e-book

E-book leermanagement

Dankzij een gezamenlijk ontwerp zal de implementatie gemakkelijker verlopen.

Inrichten en testen

Zodra er een duidelijk ontwerp van de opleidingsprocessen is, kunnen deze ingericht worden om het juiste doel te bereiken. Tijdens de implementatie vindt er regelmatig toetsing plaats om er voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Ook leren u en uw medewerkers gemakkelijk met het systeem om te gaan.

Support

Bij de implementatie van nieuwe software is aandacht voor training en support van belang. De implementatie van het systeem gaat aan de hand van een zorgvuldig samengesteld plan. Medewerkers leren op deze manier efficiënt om te gaan met het systeem. Onze consultants hebben ruime ervaring met software implementatie en staan u met raad en daad bij. Vragen of problemen? Ook onze servicedesk staat voor u klaar. Samen zorgen wij ervoor dat uw LMS een succes wordt voor medewerkers, managers en de organisatie als geheel.

Uitbreiden

Uitbreiding van het systeem is altijd mogelijk. Zo kunt u nieuwe doelen ontwikkelen en het systeem daarop richten, opleidingen toevoegen et cetera. U kunt ook kiezen voor uitbreiding aan de hand van onze opleidingsadministratie. Daarover kunt u hier meer informatie vinden.

Naast de software implementatie zorgen wij ook voor het beschikbaar stellen en onderhouden van de software met onze Cloud oplossingen. U krijgt software-as-a-service (SaaS) en hoeft dus niet zelf te zorgen voor installatie en onderhoud. Dat is goedkoop, makkelijk en betrouwbaar.

Meer informatie? Bel ons op 033 204 80 32

Geïnteresseerd in advies?

Neem contact op.

Atrivision introduceert SumTotal Talent Suite

...
Lees meer
Print Friendly