E-learning ontwikkelen

E-learning ontwikkeling

Voor bedrijven ontwikkelen wij effectieve en innovatieve e-learning modules. Zowel voor grote bedrijven met een eigen academy als voor bedrijven met slechts één L&D-medewerker, overal is e-learning succesvol in te zetten. Jij bepaalt en regelt de vaktechnische inhoud en wij doen de rest. Zowel design, content creatie, didactisch effectieve opbouw als innovatieve functionaliteit, wij ontwikkelen een e-learning cursus die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.
 

Leren leuk maken met e-learning

Onze e-learning oplossingen zorgen ervoor dat cursisten zich leerdoelen snel eigen maken. Of het nu gaat om het werken met een nieuwe app of tool, het verbeteren van klantcontact, het opdoen van theoretische kennis of permanente educatie, e-learning zorgt ervoor dat cursisten zich op een flexibele en interactieve manier ontwikkelen. Dat maakt het leren effectief, aantrekkelijk en leuk.

E-learning werkt bij alle doelgroepen. Jong en oud, theoretisch- en praktisch opgeleid, corporate en MKB, van de zorg tot de bouw en van IT tot zakelijke dienstverlening. Wij ontwikkelen een e-learning cursus die aansluit bij jouw wensen met een blijvend resultaat.
 

Hoe wij jouw e-learning module ontwikkelen

Het begint met kennismaken. We analyseren je behoefte, willen weten wat het doel is en waarom je kiest voor e-learning. We vertellen je ook meer over de achtergrond van e-learning, we informeren je over mogelijkheden qua design, functionaliteit en didactiek.  
Vervolgens maken wij een plan van aanpak en gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een template. Het template vormt de basis met de gewenste functionaliteit en vormgeving.

Daarna gaan we met vakspecialisten op zoek naar de over te dragen kennis en informatie. Dit verwerken we in het template. Na een aantal feeedback- en optimalisatierondes, is jouw e-learning cursus klaar voor gebruik.

Ten slotte leiden we jou op, zodat je kleine aanpassingen voortaan zelf kan doen. Ook kunnen we je opleiden tot volledig e-learning ontwikkelaar, zodat je zelfstandig een e-learning cursus kan ontwikkelen.
 

E-learning specialist

We zijn begonnen als een van de eerste partijen op het gebied van e-learning ontwikkeling binnen het bedrijfsleven. Als specialist in leer- en opleidingsvraagstukken hebben we inmiddels veel ervaring en doen dit met passie, energie en enthousiasme. We kijken met een frisse blik naar jouw bedrijf om vervolgens resultaatgericht aan de slag te gaan.

Interesse om eens te horen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.