samen­werken geeft het beste resultaat

werkwijze

We bundelen onze kennis en knowhow om werkelijk waarde toe te voegen en verwachtingen te overtreffen. Bij mensen en organisaties. Iedere keer weer. We werken transparant en resultaatgericht. Vol energie, positief en altijd met een frisse blik. Samen succesvol zijn door samen te werken. Daar geloven wij in.

E-learning ontwikkelen

Wij ontwikkelen volledige e-learning modules voor opleidingsorganisaties. Als opleider weet je precies welke kennis en vaardigheden jouw cursisten nodig hebben. Daarom bepaal en regel jij de vaktechnische inhoud en doen wij de rest. Zowel design, content creatie, didactisch effectieve opbouw als innovatieve functionaliteit. Wij zorgen voor een e-learning cursus die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Of het nu gaat om het leren werken met een nieuwe app of tool, het verbeteren van klantcontact, het opdoen van theoretische kennis, leren uitvoeren van bepaalde vaardigheden. E-learning zorgt ervoor dat de cursisten zich de leerdoelen snel eigen maken. Zij leren op een flexibele en interactieve manier. Dat maakt het leren effectief en aantrekkelijk.
 
Interesse om eens te horen wat wij voor jouw opleidingsorganisatie kunnen betekenen? Neem dan nu contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Leer­management systeem (LMS)

Wij helpen je bij het vinden, kiezen en implementeren van een passend LMS om de verschillende opleidingsbehoeften van jouw organisatie in goede banen te leiden.

Samen zetten we een leerplatform op waarmee je op een eenvoudige manier leeractiviteiten verspreidt, begeleidt en opvolgt. Dankzij het LMS rapporteer je over de resultaten van gebruikers en reik je certificaten uit. Alle gegevens komen samen op één plek: efficiënt en overzichtelijk. Je volgt het leerproces op de voet, en stuurt eventuele achterblijvers tijdig bij. Het systeem staat in dienst van jouw businesscase.
 
Interesse om eens te horen wat wij voor jouw opleidingsorganisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Opleidingsadministratie

Wij verzorgen alle opleidingstaken die nodig zijn om jouw cursus of opleiding goed en professioneel te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van het (nieuwe) opleidingsaanbod, het testen van online leermaterialen voor publicatie en het regelen van de planning, cursuslocatie, docenten en arrangement. Ook versturen we informatie en materialen aan (potentiële) cursisten en verwerken we de opleidingsfacturen. Dus de opleidingsadministratie die je nodig hebt.

Uitbesteden opleidingsadministratie

Op het uitbesteden van opleidingstaken lijkt nog wel eens een taboe te liggen. Terwijl het in veel gevallen een verstandige keuze is. Je bespaart namelijk kosten en creëert tijd om bezig te zijn met dat wat echt belangrijk is:
●      het ontwikkelen van een learning & development visie die past bij de organisatie;
●      het oppakken van projecten die al te lang zijn blijven liggen
●      het ontwikkelen van nieuwe trainingen en cursussen;
●      en het optimaliseren van jouw businesscase.
Terwijl wij ondertussen je opleidingsadministratie verzorgen.

Het uitbesteden van de opleidingsadministratie heeft verschillende gradaties en vormgen. Afhankelijk van jouw behoefte, stellen we het pakket van onze werkzaamheden samen. Zo kan je kiezen om werkelijk alle taken van de opleidingsadministratie door ons te laten verzorgen, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor het optimaliseren van de technologie die jullie gebruiken.

In principe focussen we ons op de administratie van de opleiding. Maar als specialist op het gebied van leren en ontwikkelen, helpen we je ook graag bij het ontwikkelen van leermaterialen, het creëren van een effectieve mix van leervormen of de inrichting van je leermanagementsysteem.

Interesse om eens te horen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Businesscase optimaliseren

Wij begeleiden opleidingsorganisaties om meer succesvol te zijn. Samen analyseren we het opleidingsaanbod, de doelgroep en de bestaande processen. Ook kijken we naar de cijfers, de sales- en marketingstrategie en de teamprestaties.

Uit ervaring weten wij dat iedere opleidingsorganisatie het druk heeft met de normale dagelijkse werkzaamheden. Er is vaak weinig tijd om uit te zoomen en na te denken over de langetermijnstrategie. Laat staan deze strategie te implementeren in de day to day business. Wij zien iedere keer weer dat wij direct toegevoegde waarde kunnen leveren. Met als resultaat een meer succesvolle organisatie.

Interesse om eens te horen wat wij voor jouw opleidingsorganisatie kunnen betekenen?  Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Didactisch advies

Wij helpen opleidingsorganisaties met het ontwikkelen van effectieve combinaties van online en offline leeroplossingen, zodat cursisten een optimaal leerresultaat behalen. Onze onderwijskundigen analyseren de bestaande opleidingen/ cursussen, geven advies over hoe het beter kan en realiseren leerpaden die aansluiten bij deze tijd, jouw wensen en jouw doelen.
 
Interesse om eens te horen wat wij voor jouw opleidingsorganisatie kunnen betekenen? Neem dan nu contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.