Consultant

Deze vacature is momenteel al vervuld. Mogen wij toch jouw sollicitatie niet missen? Neem dan gerust contact met ons op. 

De Functie

Atrivision groeit waardoor er ruimte is ontstaan voor een beginnend of gevorderd Consultant. In deze dynamische functie adviseer je (potentiële) klanten van Atrivision met vragen over de inrichting van  Leer Management Systemen (LMS). Je vertaalt de klant wens naar een werkbare oplossing. Uiteraard vergeet je hierin de lay-out, werkbaarheid en grafische details niet. In samenwerking met de Learning Consultants zorg je ervoor dat de klant tevreden is met de geleverde ‘standaard’ oplossingen en het eventueel ontwikkelde maatwerk. Je houdt hierbij oog op de inhoud maar ook op de “User Experience”.

Ook na oplevering blijf je nauw bij de klanten betrokken. Je bent eerste aanspreekpunt voor het geven van support en je onderhoudt het contact met de klant, beslissers en eindgebruikers.  Stroom je als junior in, dan stelt Atrivision je in de gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen. De verwachting is dat je zult doorgroeien naar de rol van zelfstandig Implementatie Consultant.

Wat verwachten wij van jou?

De ideale (Jr.) Consultant voldoet aan onderstaande criteria:

 • Opleiding MBO plus/ HBO werk en denk niveau bij voorkeur richting ICT of Grafische Vormgeving
 • Basis kennis van ICT oplossingen bij voorkeur binnen leeromgevingen
 • Een zeer goed ontwikkelde beheersing van de Nederlandse taal
 • Basis beheersing van de Engelse taal is een pré
 • Ervaring met online leer platformen zoals Moodle en Totara Learn strekken tot aanbeveling

Maar nóg belangrijker voor deze functie vinden we onderstaande persoonlijkheidskenmerken:

 • Je beschikt over een resultaatgerichte en gedreven basishouding
 • Je durft gevraagd én ongevraagd je mening of oordeel te geven
 • Je bent zéér kwaliteitsbewust
 • Je beschikt over een zeer goed analytisch vermogen
 • Je kunt zowel solistisch als in teamverband werken
 • Je bent uiterst klant- en service gericht
 • Je bent een specialist met verbindende vaardigheden
 • Je vind flexibel kunnen werken op kantoor, thuis of op locatie een must
 • Je bent bereid tot reizen wanneer de functie dat van je vraagt

Herken jij jezelf in de persoonlijkheidskenmerken maar voldoe je niet 100% aan de verwachte criteria? Ook dan dagen we je uit om te reageren! We zoeken mensen met lef en initiatief. We laten ons dus graag overtuigen waarom jij tóch past op deze functie.

De Organisatie

Atrivision is in 2007 ontstaan als spin-off van de Universiteit Twente. Het is de missie van deze jonge en slagvaardige organisatie om, samen met het bedrijfsleven, de verbinding te leggen tussen strategie, kennis én technologie.

Door de jaren heen heeft Atrivision zich bewezen als partner voor de realisatie van oplossingen voor leren & talentontwikkeling. De organisatie weet dat leren noodzakelijk is, maar daarnaast is het ook ontzettend leuk. Atrivision helpt organisaties om hun leeroplossingen eenvoudig aan hun klanten aan te bieden.

Naast advisering over leren en kennis implementeert onze opdrachtgever software voor Talent- en Leermanagement als service (SaaS).  Hierdoor worden organisaties slagvaardiger en halen meer uit de kracht van hun mensen: ‘Beyond Potential’!

Wat bieden wij?

Wanneer je bij Atrivision in dienst treedt, maak je direct deel uit van een enthousiast en multidisciplinair team van onderwijskundigen, implementatieconsultants, HR consultants en support medewerkers. Ieder van hen bezit het Atrivision-DNA dat bestaat uit de persoonlijkheidskenmerken: zelfstandig, enthousiast, analytisch én kwaliteitsbewust.

Voor de geschikte (Jr.) Consultant ligt een jaarcontract voor 32 tot 40 uur in de week klaar, dat bij gebleken geschiktheid kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Het geboden salaris is marktconform en is mede afhankelijk van je gevolgde opleiding, je aanwezige relevante werkervaring én je persoonlijkheid.

Naast je salaris krijg je 25 vakantie dagen per jaar. De beschikking over alle tools die je nodig hebt om je functie naar behoren uit te voeren spreken natuurlijk voor zich.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar onze recruitment partner:
Mathieu van Strijp van StaffMember
Telefoon: 06-11046734
E-mail: Mathieu@StaffMember.nl

Print Friendly, PDF & Email