Commercieel Directeur

Momenteel zijn wij in gesprek met mogelijk geschikte kandidaten. Wij wachten eerst deze gesprekken af voordat wij nieuwe sollicitaties behandelen. 

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en klantgerichte COMMERCIEEL DIRECTEUR (M/V) met affiniteit voor leren en ontwikkelen.

De Functie

Atrivision groeit waardoor er ruimte is ontstaan voor een Commercieel Directeur die zijn of haar focus naar buiten richt. In deze dynamische functie ben je naast onderdeel van het driekoppige Management Team eindverantwoordelijk voor het genereren van New Business en het uitbreiden van het bestaande klanten portfolio.

Je bent in deze functie eerste aanspreekpunt voor klanten en prospects van Atrivision. Je adviseert hen op het gebied van Learning and Development en weet met jouw enthousiasme, drive en gedegen kennis van (digitale) leeromgevingen klanten te overtuigen voor Atrivision te kiezen. Je beheert de klantrelatie in nauwe samenwerking met Onderwijskundigen en Implementatie Consultants.

Als Commercieel Directeur ben je ca. 70% van je beschikbare tijd bezig met zowel warme als koude acquisitie. Daarnaast geef je (mede) leiding aan een team van specialisten en draag je zorg voor een optimale werksfeer.

Je geeft samen met de Implementatie Consultants demonstraties aan (potentiële) klanten en vertaalt de klant wens naar een werkbare oplossing. Uiteraard rekening houdend met de marktontwikkelingen en de juiste prijs – kwaliteitverhouding. In samenwerking met de Learning Consultants zorg je ervoor dat de klant tevreden is met de geleverde ‘standaard’ oplossingen en het eventueel ontwikkelde maatwerk. Na oplevering van het LMS blijf je nauw bij de klanten betrokken en stuur je bij waar nodig.

Wat verwachten wij van jou?

De Commercieel Directeur die wij zoeken voldoet aan onderstaande harde criteria:

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting ICT – Bedrijfskunde of aanverwant
 • Een proven trackrecord in een Salesfunctie, bij voorkeur binnen een Learning and Development omgeving of HR Dienstverlener
 • Een zeer goed ontwikkelde beheersing van de Nederlandse taal
 • Basis beheersing van de Engelse taal is een pré
 • Kennis van online platformen zoals Moodle en Totara Learn strekken tot aanbeveling
 • In bezit van Rijbewijs B
 • Gedegen leidinggevende ervaring op MT of directie niveau

Maar nóg belangrijker voor deze functie vinden we onderstaande persoonlijkheidskenmerken:

 • Je beschikt over een resultaatgerichte en gedreven basishouding
 • Je combineert commerciële drive  met een bedrijfskundige visie
 • Je bent zéér kwaliteitsbewust
 • Je beschikt over een zeer goed analytisch vermogen
 • Je hebt gedegen leidinggevende ervaring
 • Je bent uiterst klant- en service gericht
 • Je bent een specialist met verbindende vaardigheden
 • Je vindt flexibel kunnen werken op kantoor, thuis of op locatie een must
 • Je bent bereid tot reizen door geheel Nederland

Herken jij jezelf in de persoonlijkheidskenmerken maar voldoe je niet 100% aan de verwachte criteria? Ook dan dagen we je uit om te reageren! We zoeken mensen met lef, initiatief en drive. We laten ons dus graag overtuigen waarom jij tóch past op deze functie.

De Organisatie

Atrivision is in 2007 ontstaan als spin-off van de Universiteit Twente. Het is de missie van deze jonge en slagvaardige organisatie om, samen met het bedrijfsleven, de verbinding te leggen tussen strategie, kennis én technologie.

Door de jaren heen heeft Atrivision zich bewezen als partner voor de realisatie van oplossingen voor leren & talentontwikkeling. De organisatie weet dat leren noodzakelijk is, maar daarnaast is het ook ontzettend leuk. Atrivision helpt organisaties om hun leeroplossingen eenvoudig aan hun klanten aan te bieden.

Naast advisering over leren en kennis implementeert onze opdrachtgever software voor Talent- en Leermanagement als service (SaaS).  Hierdoor worden organisaties slagvaardiger en halen meer uit de kracht van hun mensen: ‘Beyond Potential’!

Wat bieden wij?

Wanneer je bij Atrivision in dienst treedt, maak je direct deel uit van een enthousiast en multidisciplinair team van onderwijskundigen, implementatieconsultants, HR consultants en support medewerkers. Ieder van hen bezit het Atrivision-DNA dat bestaat uit de persoonlijkheidskenmerken: zelfstandig, enthousiast, analytisch én kwaliteitsbewust.

De geschikte Commercieel Directeur begint aanvankelijk met een jaarcontract, waarbij nadrukkelijk de intentie wordt uitgesproken om toe te treden tot de organisatie als mede-eigenaar. Om dit te benadrukken krijg je, naast een bruto salaris van ca. €5.000,- bruto per maand, een aandeel in Atrivision. Op basis van dit aandeel in de organisatie heb je recht op een resultaat afhankelijke winstdelingsuitkering. De doelstelling is om binnen een jaar formeel toe te treden als mede eigenaar binnen de organisatie.

Naast je salaris krijg je de beschikking over 25 vakantie dagen per jaar. Uiteraard worden verder alle tools die je nodig hebt om je functie naar behoren uit te voeren je ter beschikking gesteld.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar onze recruitment partner:
Mathieu van Strijp van StaffMember
Telefoon: 06-11046734
E-mail: Mathieu@StaffMember.nl

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email