Hovingh & Partners kiest voor een online leeromgeving

Hovingh & Partners kiest voor een online leeromgeving

Vandaag zetten wij één van onze klanten in de spotlight, namelijk Hovingh & Partners.

Wie is Hovingh & Partners?
Hovingh & Partners helpt mensen en organisaties bij het verbeteren van hun resultaten op het gebied van verkoop en onderhandelen. Enkele bedrijven waarmee zij hebben gewerkt zijn grote spelers zoals Vopak, KLM en Microsoft. Hovingh geeft intensieve, resultaatgevende trainingen over ’s werelds beste verkoop- en onderhandelmethoden, namelijk de Ray Leone Sales Funnel®, ENS negotiation & U a 4-3-2019. De trainingen worden nog grotendeels in-class gegeven, maar met de online leermogelijkheden van tegenwoordig komt daar meer variatie in. Als bedrijf maak je optimaal gebruik van je opties door trainingen ook deels online aan te bieden en dit zag Hovingh & Partners ook in.

Wat is de vraag?
Hovingh & Partners wil hun klanten graag extra mogelijkheden bieden voor het volgen van trainingen. Het faciliteren van leren online, via online trainingen met e-learning modules, vervolgopdrachten en badges voor het afronden van trainingsonderdelen, was wat zij wilden. Hun behoefte was daarin duidelijk: expertise en goede begeleiding in het opzetten van een online leeromgeving. Hierbij wilden zij een goede klik op persoonsniveau, zoveel mogelijk zelf beslissingen maken en experimenteren. Na aanbeveling door een klant van Hovingh & Partners kwam het contact met Atrivision tot stand en die klik was er zeker!

Hoe helpt Atrivision?
Atrivision heeft met Hovingh & Partners gekeken naar wat de juiste optie was voor een online leeromgeving. Dit bleek Moodle te zijn. Hierna hebben
wij Hovingh & Partners begeleid in het leerproces om Moodle te leren kennen en gebruiken. Samen zijn we ingegaan op alle onderdelen en keuzes die komen kijken bij het opzetten van een online leeromgeving in Moodle. Naast samenwerken heeft Atrivision ook veel in opdracht van Hovingh & Partners gedaan, zoals:
  • Het aanmaken van de online Ray Leone Sales Funnel® cursus in het Engels, Frans, Duits en Nederlands.
  • Het toevoegen van badges voor ieder onderdeel van de cursus.
  • Het kleinschalig aanpassen en verbeteren van e-learning modules die al eerder gemaakt waren.
En zeg nou zelf, het eindresultaat (te zien in de afbeelding bovenaan) mag er zeker wezen. Hovingh & Partners is erg blij met de samenwerking en is per 1 januari 2018 van start gegaan met het aanbieden van hun eerste training die deels online wordt gegeven: de online Ray Leone Sales Funnel®. Atrivision staat ondertussen altijd klaar voor vragen van Hovingh & Partners over support en advies. 

Wil jij, als bedrijf, ook optimaal gebruik maken van de opties die een online leeromgeving kan bieden?
Neem dan contact met ons op.
Terug naar overzicht