To Know is to Knowingo

To Know is to Knowingo

In onze huidige samenleving komt allerlei informatie in een razendsnel tempo voorbij, maar wat blijft er daadwerkelijk hangen? En hoe leren werknemers om te gaan met nieuwe wetgevingen zoals de AVG? Traditionele cursussen vragen veel tijd van cursisten en de grote hoeveelheid informatie wordt niet opgeslagen. Knowingo+ is een app die slechts een paar minuten per dag tijd kost en waardoor je makkelijk, snel, kort en spelenderwijs kunt leren. Door middel van een individuele leercurve spelen cursisten precies op het juiste moment met precies de juiste informatie op hun smartphone.

Eenvoudig voor cursisten én opleiders
Cursisten leren waar en wanneer ze dat zelf uitkomt, gewoon op hun smartphone of tablet. Voor elke vraag krijgen Knowingo spelers drie seconden om de vraag te lezen en daarna tien seconden om de vraag nogmaals te lezen, erover na te denken en een antwoord te geven. In deze tien seconden absorberen de cursisten de informatie op hoog tempo en worden ze gechallenged om intuïtief te antwoorden.
 
Ook voor opleiders is de app eenvoudig in gebruik. Door de kracht van zelflerende kunstmatige intelligentie wordt leren meetbaar en betrouwbaar. Als opleider herken je direct waar kennisgaten zich bevinden en waar er nog ruimte is om extra lering in te zetten.

Motiverend door gamification
Uitdagende quizvragen bevatten informatie over elk gewenste topic: een procedure binnen de organisatie, bedrijfsbeleid, veiligheidsregels, theoretische stof of BHV-cursussen. De keuze is reuze! De unieke zelflerende kunstmatige intelligentie van Knowingo zorgt ervoor dat iedere medewerker een perfect op hem of haar afgestemde leerervaring doorloopt, waarmee kennis spelenderwijs wordt opgebouwd en nooit meer vergeten wordt. Knowingo+ leert over jou terwijl jij leert! Elke cursist bewandelt een eigen leercurve. Op deze manier krijgt iedereen een op hem of haar afgestemde hoeveelheid kennis, uitdaging en herhaling. Zo voorkomen we onnodige frustraties en blijft de kennis beter hangen. 

Super efficiënt en effectief!
Bij traditionele leervormen krijgt iedereen dezelfde stof in hetzelfde tempo en op dezelfde manier aangeboden. Terwijl iedereen anders leert! Bied je jouw lesstof aan via de verschillende spelelementen van Knowingo? Dan is dit vijf keer zo effectief!
 
Uit onderzoekt blijkt dat wanneer je leerstof doseert, je drie keer zoveel onthoudt dan wanneer je dat niet doet. Als je bijvoorbeeld een uur achter elkaar leert, onthoud je 18% van de lesstof. Doseer je dit in blokken van 20 minuten? Dan onthoud je 58%! Door Knowingo wordt de leerstof gedoseerd en krijgen je cursisten nooit teveel informatie in één keer. Knowingo dicht een kennisgat door precies te voorspellen wanneer medewerkers geleerde kennis gaan vergeten. Hierop inspelen op precies het juist moment geeft garantie dat de medewerker de juiste kennis in zijn hoofd heeft.

Knowingo in de praktijk
Bij partijen als PostNL, Vodafone, Ziggo en Rentokil, maar ook overheidsdiensten zoals de SVB en de gemeente wordt het platform ingezet om de kennis van cursisten het hele jaar door op niveau te houden. Eén van de factoren van de snelle groei van de app is het feit dat Knowingo een turn-key oplossing is die snel en effectief geïmplementeerd kan worden.

We nodigen alle geïnteresseerden graag uit voor ons event op donderdag 23 mei om alles te weten te komen over Knowingo, de mogelijkheden van de app en de enorme voordelen voor jou als opleider. Het event is niet alleen een onvergetelijke leerervaring voor jou, maar ook het kennisniveau van jouw medewerkers en cursisten zal naar grote hoogtes worden gebracht.
 
Inschrijven voor het event is hier mogelijk! Om 16.00 uur gaan we van start in het Vondelpark 3 in Amsterdam. Natuurlijk sluiten we het programma af met een heerlijk ontspannende borrel. Tot dan!
 
Terug naar overzicht