De beste opleidings-
software voor opleiders

Opleidings­software

Organiseert jouw bedrijf cursussen, trainingen of opleidingen? Dan weet je dat het organiseren en het onderwijskundig inrichten er van vaak veel tijd kost. Hoe krijg je nu maximaal rendement uit jouw inspanningen? Het automatiseren van processen met behulp van opleidingssoftware gaat je daarbij enorm helpen.

Optimaal gebruik van technologie

Door zo veel mogelijk te automatiseren, houd je vanzelf meer tijd over voor de onderwijskundige inhoud van je cursus of opleiding. Voor het automatiseren kan je gebruik maken van opleidingssoftware. Bijvoorbeeld Moodle of Totara. Welke voor jou het beste werkt, hangt af van jouw specifieke wensen.

Hoe kan je opleidingssoftware inzetten?

Heel eenvoudig, alles wat repeterend is proberen we te automatiseren. Je opleidingssoftware zorgt ervoor dat mensen zich kunnen inschrijven voor jouw training of cursus én dat zij op de hoogte worden gehouden als er belangrijke mededelingen zijn. Ook helpt het ervoor te zorgen dat jouw cursisten eenvoudig bij het cursusmateriaal kunnen. Dat scheelt een hoop geregel dus. Je leest het, veel kan eenvoudiger geregeld worden door middel van opleidingssoftware. Atrivision helpt je hier graag bij.

Creëer overzicht met een dashboard

Met onze opleidingssoftware helpen we gebruikers om overzicht te creëren. De software bestaat uit een online portaal met een overzichtelijk dashboard. Wanneer een cursist inlogt, ziet hij direct voor welke cursussen hij is ingeschreven, of er berichten voor hem zijn, welke resultaten hij heeft behaald en welke cursusdagen of evenementen gepland staan. Voor beheerders, trainers en managers wordt het via het dashboard heel eenvoudig om rapporten over behaalde resultaten in te zien, beoordelingen te bekijken en cursisten te volgen in hun leer- en ontwikkeltrajecten.

Eenvoudig, mooi en winstgevend

Onze opleidingssoftware is mooi, eenvoudig en helpt je om het rendement uit je cursussen en opleidingen te optimaliseren. Je kunt kiezen voor een standaardomgeving of een op maat ingericht portaal. Wat je ook kiest, Atrivision richt het portaal volledig voor je in en helpt de beheerder(s) bij tweedelijns vragen. Samen zorgen we ervoor zorgt dat jouw business case een positieve wordt.

Meer tijd voor de inhoud

Met onze opleidingssoftware wordt jouw workflow grotendeels geautomatiseerd. Wil je nog meer tijd besparen? Kies dan ook voor het uitbesteden van jouw opleidingsadministratie of het uitbesteden van de ontwikkeling van e-learning. Zo kun jij je op de inhoud richten. Kies jij voor meer overzicht en tijd?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een gratis demo?
Neem dan contact met ons op.
 
opleidingssoftware
Terug naar overzicht