Efficiënter werken en groeien start met het juiste advies

Hoe kunnen we leren nog leuker maken? Dat is waar onze onderwijskundigen zich voortdurend mee bezig houden. Zij zijn gespecialiseerd in ontwikkelen van blended leertrajecten, online leren en e-learning, maar helpen u ook met het beter inrichten van uw leeromgeving. Vraagstukken waar wij u mee kunnen helpen zijn:

  1. Hoe kunnen we ons leerhuis of academie beter inrichten
  2. Hoe laten we ons leeraanbod nog beter aansluiten op de behoeften van de medewerkers
  3. Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers ook echt aan de slag gaan met hetgeen ze geleerd hebben
  4. Hoe kiezen we het beste leermanagementsysteem (digitale leeromgeving)
  5. Hoe zorgen we voor een betere samenwerking tussen HRM en opleidingen
  6. Hoe kunnen we onze talenten behouden voor onze organisatie

Wat is uw vraag?

Speciaal voor die klanten die top advies willen, maken we gebruik van onze flexibele pool van onderwijskundigen. Hun jarenlange ervaring staat garant voor succes!

Opleidingsstrategie
Wat is de visie op leren vanuit uw bedrijf? Zijn er verplichte opleidingen die uw medewerkers moeten volgen of zijn ze vrij in hun ontwikkeling? Bij het maken van een talent management- of leermanagement strategie voor uw organisatie worden alle wensen voor de toekomst in kaart gebracht. U stelt het doel vast dat uw wilt bereiken en samen kunnen we de mogelijkheden bespreken om tot het juiste resultaat te komen. Zo zullen we gezamenlijk de route bepalen.
Analyse
De strategie is op orde, maar de inrichting is nog niet optimaal? Dan helpen we u graag door een analyse te maken van de huidige en gewenste situatie. Op basis daarvan komen wij tot een advies. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook helpen met de implementatie.
Ontwerp HR-processen
Op basis van de opleidingsstrategie worden de processen voor het leersysteem ontworpen. De wensen die u heeft omtrent de ontwikkeling van uw medewerkers worden in het ontwerp van de opleidingsprocessen vaak ondersteund door een talent management- of leermanagement systeem. U kunt er op rekenen dat ook dit onderdeel volledig aan uw organisatie aangepast wordt.
Selectie systeem
Om tot het best passende systeem voor uw organisatie te komen, worden uw wensen vergeleken met de mogelijkheden binnen de systemen die wij aanbieden (Moodle, Totara en SumTotal). Wilt u bijvoorbeeld specifieke onderdelen doorvoeren die het beste in Totara verwerkt kunnen worden, dan zal de keuze voor Totara de voorkeur hebben. Meer over Leermanagement systemen leert u hier. Voor systemen die wij niet leveren kunnen wij u bijstaan als onafhankelijke partner.

Meer informatie? Bel ons op 033 204 80 32

Geïnteresseerd in advies?

Print Friendly, PDF & Email