Efficiënter werken en groeien start met het juiste advies

Een succesvol resultaat behalen start met goed advies. Om u te helpen met het beleid voor talent management en ontwikkelen binnen uw organisatie adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Het systeem dat het beste bij uw onderneming past zal er namelijk voor zorgen dat uw bedrijf efficiënter kan werken en de groei toeneemt. Om tot het beste advies te komen starten we met het maken van een analyse van de huidige situatie en het uitzetten van een strategisch plan. Zodra we hier een overzicht in verworven hebben gaan we over tot het advies over het ontwerp van de opleidingsprocessen. Daarop volgend kan er gezamenlijk een passend systeem gekozen worden.
Opleidingsstrategie
Wat is de visie op leren vanuit uw bedrijf? Zijn er verplichte opleidingen die uw medewerkers moeten volgen of zijn ze vrij in hun ontwikkeling? Bij het maken van een talent management- of leermanagement strategie voor uw organisatie worden alle wensen voor de toekomst in kaart gebracht. U stelt het doel vast dat uw wilt bereiken en samen kunnen we de mogelijkheden bespreken om tot het juiste resultaat te komen. Zo zullen we gezamenlijk de route bepalen.
Analyse
De strategie is op orde, maar de inrichting is nog niet optimaal? Dan helpen we u graag door een analyse te maken van de huidige en gewenste situatie. Op basis daarvan komen wij tot een advies. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook helpen met de implementatie.
Ontwerp HR-processen
Op basis van de opleidingsstrategie worden de processen voor het leersysteem ontworpen. De wensen die u heeft omtrent de ontwikkeling van uw medewerkers worden in het ontwerp van de opleidingsprocessen vaak ondersteund door een talent management- of leermanagement systeem. U kunt er op rekenen dat ook dit onderdeel volledig aan uw organisatie aangepast wordt.
Selectie systeem
Om tot het best passende systeem voor uw organisatie te komen, worden uw wensen vergeleken met de mogelijkheden binnen de systemen die wij aanbieden (Moodle, Totara en SumTotal). Wilt u bijvoorbeeld specifieke onderdelen doorvoeren die het beste in Totara verwerkt kunnen worden, dan zal de keuze voor Totara de voorkeur hebben. Meer over Leermanagement systemen leert u hier. Voor systemen die wij niet leveren kunnen wij u bijstaan als onafhankelijke partner.

Meer informatie? Bel ons op 033 204 80 32

Om u te helpen met het beleid voor leren en ontwikkelen binnen uw organisatie adviseren wij u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Geïnteresseerd in advies?

Neem contact op.

Klantcasus: het inrichten en implementeren van Totara Learn bij ZONL

...
Lees meer

Wat is er nieuw in Totara LMS 9?

...
Lees meer

Totara Social: het optimaal delen van kennis

...
Lees meer

Wat is talent management?

...
Lees meer

Talent Management bij de Gemeente Rotterdam

...
Lees meer

Onboarding: de beste start voor nieuwe medewerkers

...
Lees meer

Compliance in de zorg

...
Lees meer

Jeroen Aarts; visie op Human Resource Development (HRD)

...
Lees meer

Alles over LMS

...
Lees meer

Het geheim van onze Oranje Olympiërs

...
Lees meer
Print Friendly