Flora is onze nieuwe Consultant. Benieuwd naar wie zij is? Hier stelt ze zich voor!

Over Flora

“Ik ben Flora, 28 jaar en ik woon in Utrecht. In Utrecht heb ik gestudeerd en heb ik mijn vriendenkringen, vandaar dat ik er ben blijven wonen. Mijn interesses gaan alle kanten op: kunst, gezondheid, natuur, muziek, politiek, noem het maar op en ik ben er nieuwsgierig naar. Deze nieuwsgierigheid heeft er bij mij altijd voor gezorgd dat ik veel wil leren.”

Gericht op leren

“Ik heb mij ook in mijn opleiding gericht op leren. Eerst enkele jaren op de Pabo, vervolgens een bachelor Onderwijskunde en dit heb ik afgerond met een master Onderwijswetenschappen. Met onderwijskunde kon ik dieper duiken in de stof van het leren. Wat gebeurt er in het brein tijdens het leren, welke psychologische processen komen erbij kijken en wat maakt effectief en efficiënt leren mogelijk? Dat zijn het soort vragen waar ik mij met onderwijskunde in kon verdiepen.”

E-learning

“Vorig jaar heb ik mijn master afgerond. Ik ben dus nog vrij vers op de onderwijskundige arbeidsmarkt. Mijn stage heb ik intentioneel gericht op e-learning. Binnen de stage heb ik onderzoek gedaan naar verschillende tools om e-learning mee te maken, hierdoor ben ik bekend geraakt met o.a. EasyGenerator, Articulate Storyline en Lectora Publisher. Na de stage heb ik bij hetzelfde bedrijf enkele e-learning modules gemaakt voor opdrachtgevers.

Later heb ik ook meegewerkt aan een project van Tumult, een uitgever van lesmateriaal. Binnen het project heb ik lesmateriaal aangepast voor hun Moodle leeromgeving en op maat gemaakte werkboeken voor verschillende middelbare scholen.”

Lol in leren

“Leren wordt vaak gezien als iets wat “moet”. Er wordt snel tegenop gekeken. Terwijl je juist lol kan hebben in leren! Het kan makkelijk zijn, nieuwsgierig maken, stimuleren om beter te werken, zelfvertrouwen verhogen en nog veel meer. Wat heb je ervoor nodig? De juiste leeromgeving, leermiddelen en werkvormen. Dat is waar ik mijn onderwijskundige kennis en vaardigheden voor wil inzetten! Werken bij Atrivision sprak mij aan omdat ik dat hier kan realiseren.”

Werken bij Atrivision

“Het werk dat ik bij Atrivision ga doen is natuurlijk afhankelijk van het soort ondersteuning waar opdrachtgevers naar vragen. Het werk zal zich vooral richten op (1) het vormgeven van leeromgevingen die makkelijk in gebruik zijn en de leerprocessen goed faciliteren, (2) het maken van aantrekkelijke en interactieve e-learning modules en (3) het geven van workshops en ondersteuning om anderen te leren hoe ze zelfstandig onderwijskundig verantwoorde e-learning kunnen creëren.”

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email