We hebben een nieuwe collega, Hugo Boelhouwer. En daar zijn we erg blij mee! Hugo is sinds 1 september onze Implementatie Consultant. In dit nieuwsbericht stelt hij zichzelf voor.

Over Hugo

Hugo is 43 jaar en woont samen met zijn vriendin en twee kinderen in Amersfoort. Hugo: “Ik woon sinds mijn 20ste in Amersfoort. Ik heb hier gestudeerd en ik ben blijven hangen. Het is een ontzettend leuke stad. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te maken en met de mountainbike op weg te gaan. Ook heb ik in het verleden veel mooie reizen gemaakt, echt heel tof.”

Een rode draad: opleiden

Hugo: “In de banen die ik gehad heb, is er altijd een rode draad geweest. Hoe divers de banen ook waren, het had vaak te maken met opleiden. Van trainer en opleidingscoördinator tot Project en E-learning Consultant. Nu werk ik bij Atrivision als Implementatie Consultant van leermanagement systemen. Daarmee faciliteer ik leren en ontwikkelen voor mijn klanten.”

Hugo bij Atrivision

Hugo: “Oplossingen bieden waarmee klanten in staat worden gesteld om hun doelen te bereiken geeft mij veel voldoening. Ook vind ik het waardevol om een aandeel te leveren aan de zingeving en betekenisgeving van anderen. In deze functie doe je dat op een indirecte manier. Je leidt niet zelf op, maar je faciliteert andere opleiders om mensen op een zo effectief en leuk mogelijke manier op te leiden. Ik zie in deze functie de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen van operationeel e-learning specialist naar tactisch en strategisch adviseur op gebied van HR ontwikkeling.”

Wil je meer weten over wat ons team voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

 

Print Friendly, PDF & Email