Stel, jouw collega heeft een leerzame training gehad en hij wil deze kennis heel graag delen. Of hij wil juist meer weten over een speciaal onderwerp in het vakgebied, maar hij zoekt nog de juiste persoon bij wie hij deze kennis kan vergaren. Totara Social is hiervoor de oplossing. Totara Social zorgt ervoor dat kennis optimaal gedeeld kan worden binnen jouw organisatie. Lees hier meer over Totara Social en neem contact met ons op om dit te implementeren.

Wat is Totara Social?

Totara Social is een online applicatie speciaal ontwikkeld door Totara, bekend van Totara LMS. De kennis die uw collega’s opdoen vanuit jouw LMS wordt eenvoudig gedeeld via deze applicatie. Dit bevordert de samenwerking, communicatie en kennisdeling binnen jouw organisatie. Zo kunnen medewerkers nog meer van elkaar leren.

Wat is er mogelijk met Totara Social?

Er is ontzettend veel mogelijk met Totara Social op het gebied van kennisdeling. Voorbeelden zijn:

  • Vragen stellen via een privéchat, groepschat of het forum.
  • Met elkaar in contact komen, ongeacht de verschillende functies.
  • Het vormen van projectteams op basis van kennis en expertise.
  • Bestanden met elkaar delen.Totara Social

Hoe ziet Totara Social eruit?

Je bepaalt voor een groot gedeelte zelf hoe jouw applicatie eruit ziet. Zo kun je naar eigen wens instellen welke informatie jij belangrijk vindt. Deze informatie is dan als eerste zichtbaar voor jou. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om te zien welke gesprekken gevoerd zijn of welke blogs er geplaatst zijn.

Wat is het Totara Learn LMS?

Totara Social sluit naadloos aan bij het Totara Learn LMS. Heb je nog geen Totara LMS laten implementeren binnen jouw organisatie? Totara biedt een leermanagementsysteem waar alles in zit wat je nodig hebt om leren binnen jouw organisatie te managen. Zo zie je in één oogopslag over welke vaardigheden jouw collega’s beschikken en welke certificeringen zij (nodig) hebben. Ook kun je opleidingen boeken en rapportages toevoegen en exporteren.

Waarom Atrivision?

Atrivision helpt organisaties met diensten die een directe bijdrage leveren aan de ontwikkeling en inzet van medewerkers. Optimale inzet en ontwikkeling van medewerkers leidt tot betere resultaten van jouw organisatie. Jij bepaalt de strategie, Atrivision voert het voor je uit. Soms een tikkeltje eigenwijs, maar altijd resultaatgericht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over een leermanagement systeem? Bekijk ons e-book

Print Friendly, PDF & Email