Bent u als HR manager werkzaam in de verpleeg-, verzorging- of thuiszorgsector? Dan weet u als geen ander dat de kwaliteit van de zorg erg belangrijk is. Juist nu er zoveel veranderingen gaande zijn in deze sector. Met het Kwaliteitspaspoort meet en borgt u de kwaliteit van uw medewerkers. Lees hier alles over het Kwaliteitspaspoort.

Benut de kwaliteiten van uw medewerkers

Er zijn veel veranderingen binnen de VVT sector. Zo zet de overheid steeds meer in op zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid van cliënten. Deze ontwikkelingen vragen om aanpassingen, waardoor het zicht op het individueel talent van uw medewerkers vaak verloren gaat.

Daarnaast zorgen deze veranderingen vaak voor onrust onder de medewerkers. De werkbeleving van uw medewerkers is voor het grootste deel afhankelijk van hoe goed de organisatie hiermee omgaat. Daarom is het in tijden van verandering juist van belang om goed zicht te houden op de kwaliteiten van uw medewerkers.

Waar staan ze en welke kwaliteiten kunnen ingezet worden in de organisatie? Met inzicht in de talenten van uw medewerkers, maakt u het verschil op de lange termijn en zorgt u voor het behoud van effectiviteit én concurrentiekracht.

Het Kwaliteitspaspoort in uw organisatie

Met het Kwaliteitspaspoort stimuleert u uw medewerkers om zich te ontwikkelen. Door opleidingen te volgen en handelingen te laten toetsen, blijven uw medewerkers bevoegd en bekwaam voor de VVT sector.

Bijscholingstrajecten worden op deze wijze inzichtelijker, waardoor een medewerker zelf meer betrokken raakt bij zijn of haar ontwikkelingen. Uw medewerker ziet in een overzichtelijk systeem hoe hij of zij ervoor staat.

Andersom krijgt u ook een helder beeld van alle kwalificaties van uw medewerkers. Met één druk op de knop ziet u welke functies, bevoegdheden en competenties een medewerker bezit en welke nog behaald moeten worden. Dit geeft overzicht.

De inrichting van uw kwaliteitspaspoort

Om uw integrale kwaliteitszorg te borgen, helpen wij u graag bij de inrichting van uw kwaliteitspaspoort. In ons leermanagement systeem brengen wij alle onderdelen overzichtelijk in kaart. Met dit systeem kunnen wij zowel helderheid naar de medewerkers als efficiëntie in het logistieke en administratieve proces leveren.

Wilt u uw medewerkers laten werken aan hun individuele talenten, zodat dit bijdraagt aan de kwaliteit van uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Print Friendly, PDF & Email