Ben je als HR manager werkzaam in de verpleeg-, verzorging- of thuiszorgsector? Dan weet je als geen ander dat de kwaliteit van de zorg erg belangrijk is. Juist nu er zoveel veranderingen gaande zijn in deze sector. Met het Kwaliteitspaspoort meet en borg je de kwaliteit van jouw medewerkers. Lees hier alles over het Kwaliteitspaspoort.

Benut de kwaliteiten van jouw medewerkers

Er zijn veel veranderingen binnen de VVT sector. Zo zet de overheid steeds meer in op zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid van cliënten. Deze ontwikkelingen vragen om aanpassingen, waardoor het zicht op het individueel talent van uw medewerkers vaak verloren gaat.

Daarnaast zorgen deze veranderingen vaak voor onrust onder de medewerkers. De werkbeleving van jouw medewerkers is voor het grootste deel afhankelijk van hoe goed de organisatie hiermee omgaat. Daarom is het in tijden van verandering juist van belang om goed zicht te houden op de kwaliteiten van jouw medewerkers.

Waar staan ze en welke kwaliteiten kunnen ingezet worden in de organisatie? Met inzicht in de talenten van jouw medewerkers, maak je het verschil op de lange termijn en zorg je voor het behoud van effectiviteit én concurrentiekracht.

Het Kwaliteitspaspoort in jouw organisatie

Met het Kwaliteitspaspoort stimuleer je jouw medewerkers om zich te ontwikkelen. Door opleidingen te volgen en handelingen te laten toetsen, blijven jouw medewerkers bevoegd en bekwaam voor de VVT sector.

Bijscholingstrajecten worden op deze wijze inzichtelijker, waardoor een medewerker zelf meer betrokken raakt bij zijn of haar ontwikkelingen. Jouw medewerker ziet in een overzichtelijk systeem hoe hij of zij ervoor staat.

Andersom krijg je ook een helder beeld van alle kwalificaties van jouw medewerkers. Met één druk op de knop zie je welke functies, bevoegdheden en competenties een medewerker bezit en welke nog behaald moeten worden. Dit geeft overzicht.

De inrichting van jouw kwaliteitspaspoort

Om jouw integrale kwaliteitszorg te borgen, helpen wij je graag bij de inrichting van jouw kwaliteitspaspoort. In ons leermanagement systeem brengen wij alle onderdelen overzichtelijk in kaart. Met dit systeem kunnen wij zowel helderheid naar de medewerkers als efficiëntie in het logistieke en administratieve proces leveren.

Wil je jouw medewerkers laten werken aan hun individuele talenten, zodat dit bijdraagt aan de kwaliteit van jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Print Friendly, PDF & Email