Het kan u niet ontgaan zijn; we zitten weer midden in de Olympische Spelen. Wat zijn we met zijn allen trots op de fantastische resultaten van onder andere Dorian van Rijsselberghe, Sanne Wevers en Anna van der Breggen. Ook Dafne Schippers, de volleybal- en handbal dames en nog vele andere sporters maken nog steeds kans op eremetaal.

Onze Nederlandse talenten zetten in Rio de Janeiro allen hun beste beentje voor om te schitteren op hun moment suprême. Jaren lang hebben ze hiervoor getraind. Met vallen en opstaan, blessures en mentale obstakels. En nu staan ze daar, klaar om te knallen.

Welke talenten heeft u in huis?

Kijkend naar de wereldtop, kunt u niet ontkennen dat u zelf nooit gedroomd heeft over het ontwikkelen van uw eigen kunnen. Maar beseft u ook dat deze topsporters er niet alleen voor staan? Het geheime wapen van ieder talent is de juiste coaching. Bij alle hoogtepunten en diepe dalen die de sporters de voorgaande jaren afgelegd hebben, werden zij zeer intensief gemanaged door hun coaches. Vaak onzichtbaar, maar significant verschil makend. Met de complete focus op de ontwikkeling van het sporttalent.
Dit geldt natuurlijk niet alleen voor topsporters en hun coaches. Ook u kunt de beste coach van uw organisatie worden door uw medewerkers als olympische helden in de watten te leggen. De beloning: groeiend succes van de organisatie.

Talent management

Maar wat heeft u nodig om de talenten van uw medewerkers te laten schitteren? Hoe kunt u vanuit HR of Directie op strategisch, tactisch en operationeel niveau voor optimale ondersteuning van uw talenten zorgen? Wij hebben voor u het antwoord: Het managen van uw talenten. Talent management omvat het volledige proces van in-, door- en uitstroom van medewerkers in organisaties. Daarbij gaat het om het optimaal benutten en ontwikkelen van de talenten van de medewerkers in de organisatie. ‘Beyond potential’ noemen we dat bij Atrivision. Hiervoor is het nodig dat de integrale HRM processen van werving & selectie tot outplacement goed geïntegreerd zijn en naadloos op elkaar aansluiten.

Wilt u ook weten hoe u uw team tot Olympische successen kunt coachen? Doe onze talent management scan en ontdek uw mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@atrivision.com of bel naar (0)33 2048 032. Wie weet heeft u goud in handen!

Vraag voor meer informatie over talent management ons gratis e-book aan.

Jacqueline Scholtes
Business Manager Atrivision
Jacqueline@atrivision.com

Meer weten over talent management? Bekijk ons e-book

E-book Rendement uit talent
Print Friendly, PDF & Email