Een Leermanagement Systeem en Talent Management Systeem gecombineerd in één tool. Dat is de nieuw ontwikkelde SumTotal Talent Suite. De Talent Suite brengt in kaart welke talenten en persoonlijkheden de organisatie in huis heeft. Bovendien helpt Talent Suite de organisatie en de individuele medewerker proactief met het bepalen wat nodig is om zicht te ontwikkelen vanuit de eigen talenten.

In-, door- en uitstroom

Naast ondersteuning op het gebied van leren en ontwikkelen is Talent Suite perfect toe te passen op het gehele in-, door- en uitstroombeleid van de organisatie. Enerzijds is het een handige carrière-planningstool voor medewerkers, anderzijds biedt het de organisatie ondersteuning voor HR-instrumenten als werving en selectie, performance, 360⁰ feedback, assessments en functioneringsgesprekken. Talent Suite biedt veel nuttige data-info, op basis waarvan de organisatie sturing kan geven aan haar beleid.

Talent Suite is ontwikkeld door SumTotal Systems, waarvoor Atrivision exclusief implementatiepartner is in de Benelux.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Jacqueline Scholtes op Jacqueline@atrivision.com of bel +31(0)33 204 8 032.

Print Friendly, PDF & Email