Nucleus Research onderzoekt ieder jaar welke Human Capital Management systemen het beste scoren. Zij vatten hun onderzoek samen in een kwadrant, de HCM Value Matrix. SumTotal heeft in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het volledig geïntegreerde platform ElixHR. Dit combineert leer- en talentmanagement met triggers vanuit de basis HR modules van een organisatie: urenregistratie, verzuim, roostering en salarisgegevens. SumTotal is daarmee gekwalificeerd als leader en daar zijn wij natuurlijk heel trots op!

HCM Value Matrix

HCM Value MatrixDe HCM Value Matrix bestaat uit vier kwadranten, ingedeeld naar functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid van het platform:

  • Core Provider: basis functionaliteit en basis gebruiksvriendelijkheid.
  • Facilitator: basis functionaliteit met gebruiksvriendelijke interface.
  • Expert: uitgebreide functionaliteit, maar niet zo gebruiksvriendelijk.
  • Leader: zeer gebruiksvriendelijk en uitgebreide functionaliteit.

SumTotal als leader

Het Leader kwadrant is het hoogst haalbare in de HCM Value Matrix. Dat SumTotal als leader uit dit onderzoek komt, verbaast ons niet. Wij vinden dat SumTotal een uitgebreide en modulaire HR oplossing biedt voor organisaties.

Nucleus Research benadrukt in het onderzoeksrapport dat SumTotal erin geslaagd is om talentmanagement en personeelsbeheer te combineren binnen één modulair systeem: ElixHR. In een eerder rapport bestempeld Nucleus SumTotal zelfs als ‘hot vendor’. (Nucleus Research r153 – Where talent is most important, August 2017).

SumTotal ElixHR

SumTotal ElixHR is een indrukwekkende oplossing die leren en talentmanagement optimaal ondersteunt. Zo kunnen werkroosters en leeractiviteiten op elkaar afgestemd worden en hebben leidinggevenden een duidelijk overzicht of certificeringen tijdig behaald worden.

Op organisatieniveau worden op basis van data-analyse krachtige rapporten gegenereerd die het beslisproces van de organisatie ondersteunen, zoals opvolgingsvraagstukken of beoordelingsprocessen. ElixHR ondersteunt in-, door- en uitstroom, van werving en selectie tot ontwikkeling, voortgang en opvolging.

Kortgezegd: SumTotal’s ElixHR is klaar voor de toekomst en helpt organisaties hun doelen te bereiken.

Atrivision: exclusieve partner van SumTotal

Atrivision is de exclusieve implementatiepartner van SumTotal in de Benelux. Wij adviseren organisaties graag over de implementatie van dit systeem. Ook begeleiden wij organisaties tijdens het gehele proces en nemen we de hele uitvoering op ons. Wij vertellen je graag meer over SumTotal en onze werkwijze. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email